bookmark 1 show style1 City date_range 5 September 2024

Hedvig Mollestad Weejuns

För varje album som Hedvig Mollestad ger ut försöker kritikerna hitta en passande genre för den trollbindande och kompromisslösa musik som trion spelar. Är det Jazz eller rock? Är det Stonerswing? Eller kanske doomjazz?  Classic Rock Magazine kom kanske närmast: Jazz Sabbath. "Hedvig Mollestad Trio är kärleksbarnet till Mahavishnu og Black Sabbath! Eller var det Terje Rypdal och King Crimson? Spelar ingen roll – det är musik som ska få dig att sträcka händerna i vädret, flina från öra till öra eller kanske smila i skägget mens du nyper dig en kall öl och tänker att nu är livet på topp! "

MOJO, Wire, Classic Rock och Downbeat hyllar alla denna jovialiska in-your-face-volymstarka musiker; nu kommer hon med sitt nya band Weejuns, vars nya platta korades till Årets Rock av tidningen Lira med motiveringen:

"Vi får gå över ån för att håva in årets rockigaste jazzplatta. Norska gitarristen Mollestad introducerar sitt nya band Weejuns med en 79 minuter lång, sex spår kort skiva som låter som en drömsk version av Miles Davis rockigaste friformsexcesser, filmad i svartvitt."

Det här är bandet för dig som gillar jazz men älskar tung, progressiv rock!

 Hedvig Mollestad Thomassen - gitarrStåle Storløkken - orgel och continuumOle Mofjell - trummor

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla