bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 29 september 2024

Bob Wayne

BOB WAYNE

Outlaw-countryns nutida förgrundsfigur Bob Wayne tillbaka till våra breddgrader den 29 september på Melodybox. Bob Wayne har av många jämförts med storheter som Johnny Cash och Kris Kristofferson, addera en smula punk i grytan och en sjuhelvetes stage persona så vet vi att det här är en kväll man inte vill missa.

INFO: Insläpp kl 19.00. Konsert kl 20.00.

‍🎙️OM MELODYBOX: En mötesplats för de musikintresserade. "Mysigt ställe. Bra musik. Kostar inte skjortan. Rolig inredning. Fin scen." är vad återkommande konsertbesökare har sagt om Melodybox. Här finns bar och enklare tilltugg.

‍🎙️OM PORTER & THORELLS SYNDROM: Levande musik med levande artister på levande scener. Det är den kortast möjliga sammanfattningen av konsertarrangören Porter & Thorells Syndrom. Vi bildades 2006 och arrangerar, planerar och genomför runt 250 konsertkvällar om året på en mängd scener i Stockholm.

‍🎙️OM BILJETTKÖP: För samtliga konserter erbjuder vi Nortics evenemangsförsäkring.

I samverkan med Bilda.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla