bookmark 1 show style1 City date_range 18 September 2024

Axel Mårdsjö

Axel Mårdsjö, saxofonisten och kompositören som varit på allas läppar det senaste, tar oss med på en resa genom platser och känslor som endast en sann göteborgare kan förstå.
Detta är den första konserten bandet ger sedan albumet "Ett Göteborgsporträtt" släpptes sommaren 2023. Albumet har fått stor uppmärksamhet i media, spelats i radio- och tv-program samt streamats otaliga gånger världen över. Albumet släpptes även som LP med ett fantastiskt omslag signerat Sanna Haverinen. Kom och fira albumet och skaffa dig ett signerat exemplar den 18 september och framförallt hör den fantastiska gruppen spela musiken live.
”Synnerligen elegant och kul västkustjazz” - Dan Backman SVD
”Han skriver musik med mycket karaktär, samtida men med ett slags klassisk kvalitet, som hos den som varit djupt nere i jazz- och populärmusikbagen”  - Ulf Johanson LIRA
Axel Mårdsjö - SaxofonStefan Wingefors - Piano
Olof Wullt - Gitarr
Arvid Jullander - Kontrabas

Adam Ross - Trummor

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla