bookmark 1 show style1 City date_range 11 July 2024

Jill & The Johnsons, Chris Kläfford och Tennessee Tears

Jill & The Johnsons, Chris Kläfford och Tennessee Tears bjuder in till en countrydoftande kväll.
 

”JILL AND THE JOHNSONS” är ett ösigt och sammansatt band med Jill Johnson i Spetsen. Efter flera bejublade spelningar under sommaren 2023 bjöds in som husband till premiäravsnitten i årets säsong av På Spåret, där de gjorde succé med över 2 miljoner tittare.

Bandets trio har landat Jill Johnson i ett nytt sound som blev en nyändning för dem alla och som fick Jill och musikerna att stå på tå inför varandra, improvisera utan gränser och skratt både på och av scenen.

 

Göran Eriksson, Patrik Hjerling och Janne Robertsson, topptrion bakom Jill, och -”THE JOHNSONS” har tillsammans med Jill arrangerat nyskriven musik som vi får uppleva live i sommar.

 

Att Sverige törstade efter country fanns det ingen tvekan om när Tennessee Tears och Chris Kläffords gemensamma höstturné ”Under One Roof” spelades inför utsålda hus. Showen, som innehåller låtar från akternas egna karriärer och en del gemensamma covers, har hyllats av fans och lämnat en mersmak av vad svensk country-pop har att erbjuda.

I sommar blir det ytterligare fyra tillfällen att se Tennessee Tears och Chris Kläfford förena sina musikaliska stilar när de ger oss Under One Roof – Part Two.

Nu har du chansen att se alla dessa tre på samma kväll den 11 juli på fantastiska Lövängen i Ljugarn!

Insläpp: 18:30

Konsertstart: 20:00

Välkomna !

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla