bookmark 1 show style1 City date_range 13 October 2024

Chris Kläfford

Varmt välkomna till en oförglömlig kväll på Vadstena Slott söndagen den 13 oktober.


Av alla Idolvinnare är Chris Kläfford kanske en av dem som berört mest och gett starkast avtryck. 650 000 prenumeranter på Youtube och många miljoner streams på Spotify talar sitt tydliga språk.Självklart mycket på grund av den unika sångrösten som är stor utan att vara svulstig, känslig utan att vara tårdrypande och tonsäker utan att vara teknisk. Chris är dessutom en artist med självklar integritet och som står stadigt i sin egen musikalitet utan att snegla på topplistor och radiospelningar.


Insläpp: kl 18.30

Konsert: 19.30 
Konsertbiljett: 595kr
Plats: Vadstena Slott (Vallen)
Numrerade sittplatser. 

 

Erbjudande (OBS! Begränsat antal biljetter med mat och boendepaket)
Mellan kl 17.00-18.30 serveras olika middagspaket (se alternativ nedan) på Klosterhotellet för att efter maten beger er till Vadstena Slott (tar ca 15 min att gå) och konserten börjar sedan kl. 19.30. Ni som bokar boende kan checka in från kl 15.00 samma dag.

 

Välj mellan två olika paket:


2 -rätters middag och konsert 1.095kr/person 


3 -rätters middag, boende del i dubbelrum inkl frukostbuffé och konsert 1.795kr/person, enkelrumstillägg 500:- tillägg 

 

På Vadstena Klosterhotel och Hotell Slottsgården förfogar vi över 99 rum totalt – alla

byggnader har sin charm och sin speciella inredningsstil. Vissa hotellbyggnader ligger i vårt slottsområde mittemot slottet, ca 600m från klosterområdet där vi har reception & restaurang samt några hotellbyggnader i vårt klosterområde. Efter bokningen är genomförd med Strenge & Wingren kommer klosterhotellet att kontakta er och meddela vilken byggnad ni kommer att få bo i.

 

Arrangör: Strenge & Wingren, Vadstena Slott och Klosterhotellet.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla