bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 3 augusti 2024

Musik på Terrassen med Patrik Isaksson

När sommaren närmar sig förbereder vi på Ystad Saltsjöbad oss för ännu en säsong av vårt populära koncept "Musik på terrassen" och det är med spänning och förväntan vi välkomnar legendariska Patrik Isaksson som sist ut denna sommar att uppträda på vår sommarscen! 

Sedan sin debut 1999 har Patrik förblivit en av Sveriges mest älskade artister, känd för tidlösa hits som "Hos dig är jag underbar", "Du får göra som du vill" och "Ruta 1" - låtar som fortsätter att beröra och inspirera nya generationer. Med en imponerande repertoar och minnesvärda duetter med artister som Marie Fredriksson och Helene Sjöholm, är vi stolta över att presentera Patrik Isaksson för en stjärnspäckad kväll på vår havsnära scen denna sommar. 


Detta ingår i Dinner show biljetten: 595 kr

 - 3-rätters middag (exl. dryck) med start från kl 18.15 på Terrassen. 
 - Konsert: kl. 20.30 - ca 22.00


Parkettplats: 129 kr
Säkra en bra parkettplats som dessutom inkluderar 1 glas dryck: vin, carlsberg hof eller alkoholfri dryck. Konserttid kl 20.30, vänligen var på plats minst 30 min innan start. 


Drop in-platser finns till alla tillfällen!
Vi har drop-in platser för alla sommarens spelningar.
Kom förbi, ta ett glas och njut av musiken och den fantastiska stämningen på terrassen. 


Varmt välkommen! 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla