bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 26 juli 2024

Musik på Terrassen med Mapei

När sommaren närmar sig förbereder vi på Ystad Saltsjöbad oss för ännu en säsong av vårt populära koncept "Musik på terrassen" och det är med spänning förväntan vi välkomnar den energiska Mapei som sommarens tredje artist att inta vår sommarscen!

Efter framgången i Så Mycket Bättre planerar Mapei, en svensk-amerikansk multiartist, en Sverigeturné med liveband och nya låtar från tv-programmet. Känd för sin musikaliska mångsidighet och en karriär på 15 år med världshiten "Don't Wait", över 230 miljoner streams och priset för Årets Textförfattare, har Mapei samarbetat med stora namn som Swedish House Mafia och Robyn. Hennes tolkning "Minns ikväll" av Eagle-Eye Cherry's "Save Tonight" har gjort succé på radio och Spotify. 

Detta ingår i Dinner show biljetten: 595kr
 - 3-rätters middag (exl. dryck) med start från kl 18.15 på Terrassen. 
 - Konsert: kl. 20.30 - ca 22.00

Parkettplats: 129 kr
Säkra en bra parkettplats som dessutom inkluderar 1 glas dryck: vin, carlsberg hof eller alkoholfri dryck. Konserttid kl 20.30, vänligen var på plats minst 30 min innan start.

Drop in-platser finns till alla tillfällen!
Vi har drop-in platser för alla sommarens spelningar.
Kom förbi, ta ett glas och njut av musiken och den fantastiska stämningen på terrassen. 

Varmt välkommen! 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla