bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Musik på Terrassen med Petra Marklund

När sommaren närmar sig förbereder vi på Ystad Saltsjöbad oss för ännu en säsong av vårt populära koncept "Musik på terrassen" och det är med spänning och förväntan vi välkomnar fantastiska Petra Marklund som andra artist för sommaren vilket lovar ännu mer underbar musik och en magisk dinner show! 

Petra Marklund blev känd efter deltagandet i Så Mycket Bättre 2010 med tolkningar som ledde till stor framgång i Sverige, särskilt med hiten "Händerna mot himlen" som har över 65 miljoner streams. Hon inledde karriären på 2000-talet som September och gjorde internationell succé med låtar som "Cry for you", vinnande en Grammis för Årets Dans 2005. Idag är hon en av Sveriges mest älskade artister. 

Detta ingår i Dinner show biljetten: 595kr
 - 3-rätters middag (exl. dryck) med start från kl 18.15 på Terrassen.
 - Konsert: kl. 20.30 - ca 22.00
 
Parkettplats: 129 kr
Säkra en bra parkettplats som dessutom inkluderar 1 glas dryck: vin, carlsberg hof eller alkoholfri dryck. Konserttid kl 20.30 vänligen var på plats minst 30 min innan start.

 
Drop in-platser finns till alla tillfällen! 
Vi har drop-in platser för alla sommarens spelningar. 
Kom förbi, ta ett glas och njut av musiken och den fantastiska stämningen på terrassen. 

Varmt välkommen! 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla