bookmark 1 show style1 City date_range 16 November 2024

Best of Creedence and John Fogerty Tour

Creedence Tribute firar 10-år och förlänger succéshowen - “The Best Of Creedence & John Fogerty Tour”. 

Creedence Tribute anses som ett av Europas bästa hyllningsband till Creedence Clearwater Revival och John Fogerty. Bandet har under 10 år framgångsrikt turnerat och fyllt landets konsertlokaler men även turnerat flitigt ute i Europa. Efter en omfattande turné under våren med utsålda konserthus så släpper Creedence Tribute ytterligare en Sverigeturné i höst. 

Som vanligt när Creedence Tribute står på scenen kommer det att bli en fartfylld kväll fylld av spelglädje och rock`n roll där publiken slungas tillbaka till tiden då det begav sig. En show som levererar ”det bästa av det bästa” av Creedence Clearwater Revival och John Fogertys rockklassiker, en nostalgichock där du får uppleva de odödliga hitsen kring ett av världens största band. 

”The Midnight Special” från en av deras konserter har visats över 33 miljoner gånger på YouTube. Bland Creedence Clearwaters Revivals mest kända låtar kan nämnas: Proud Mary, Bad Moon Rising, Down On The Corner, Fortunate Son, Up Around The Bend, Have You Ever Seen the Rain, Who´ll Stop The Rain 

”Creedence Tribute är så nära originalet det går att komma” 

”Om man blundar är det svårt att avgöra om det är originalet Creedence Clearwater Revival som står på scenen.”

Arrangör: Guppy Entertainment AB

Biljettinformation
Föreställningens längd  2 tim 10 min inkl. 20 min paus

Biljettpris

Ordinarie 555 SEK (inkl. serviceavgift 35 SEK)


Biljettkassa och foajéservering öppnar en timme före föreställningen. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

 

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Kulturhuset Sjöängen via sjoangen@askersund.se Tel: 0583-82000.

OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Kulturhuset Sjöängen har valt att införa väskförbud utifrån 
allas säkerhet. Läs mer här! 

Hotell och mat - klicka här!  Äta gott före eller efter evenemanget - klicka här!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla