bookmark 1 show style1 City date_range 5 July 2024

Marcus & Martinus

Fredagen den 5 juli bjuder vi in till en familjefest här på Kneippbyn med inga mindre än årets vinnare av melodifestivalen, Marcus och Martinus!

Med endast 21 år på nacken har dessa killar redan etablerat sig i stora delar av världen och förra året firade de 10 år som turnerande artister. Under åren har de haft enorma framgångar internationella där de bland annat varit förband för Jason Derulo, uppträtt på Nobelpriset och även lyckats sälja ut Avicii Arena två gånger på bara några minuter. År 2016 slog de igenom med låten Elektrisk som blev en storhit på bara en natt. Låten har även rekordet för den mest streamade norska låten någonsin. Med deras otroliga scennärvaro och medryckande musik är dessa killar omöjliga att inte gilla.

De åker nu ut på en stor turné i norden, We Are Not The Same Tour prt2 där de kommer att spela på stora Arenor.

”Efter flera års väntan ska vi äntligen ut på turné igen! Det kommer bli en fantastisk konsertupplevelse där vi bjuder på massor med ny musik blandat med hits från förr! Vi är så taggade på att få träffa er alla, vi har saknat er så mycket! Hoppas vi ses där”, säger Marcus & Martinus.

Vi ser väldigt mycket fram emot att få dessa fantastiska killar till Kneippbyn den 5 juli här på Gotland.


TIDER

18.00: Området öppnar för insläpp
19.00: Konsert Marcus och Martinus


BILJETTER

0 - 3 år gratis

4+ år 395:- (exkl serviceavgift)


På området kommer det finnas tillgänglighetsplatser och försäljning av mat och dryck.

Varmt välkomna till en oförglömlig kväll med fina minnen!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla