bookmark 1 show style1 City date_range 10 July 2024

En ny kul kväll med Extor, Maja, Wahlman & Vänner

🎉 Välkomna till sommarens mest efterlängtade kvällar! 🎉

Äntligen är det dags att fira Extor, Maja & Wahlmans 5-årsjubileum med en serie minnesvärda kvällar fyllda av humor och glädje! Som en av sommarens roligaste kvällar tar vi er med på en oförglömlig resa, med start den 17 maj inomhus på The Pine Ridge Brewery.

Förbered er på fyra fantastiska kul kvällar med unika uppträdanden och gästartister som kommer att få er att skratta tillsammans med oss, Henrik Murdock, Niklas Nilsson, Anna-Lena Gustavsson och Cina Nyberg. Varje kväll bjuder på sin egen charm och överraskningar!

Men det är inte bara humor som står på menyn – vi har också samarbetat med några av de bästa lokala aktörerna för att erbjuda er en helhetsupplevelse utöver det vanliga. På The Pine Ridge Brewery kan ni njuta av deras klassiska pubmeny, så se till att boka mat i förväg när ni köper biljetter till den 17 maj.

Och det blir ännu bättre! Till den 31 maj på Plaza i Halmstad ingår en läcker varmrätt och efterrätt i biljettpriset, bestående av kyckling med potatispuré och rostad majs samt en snickerschokladbakelse.

För den som föredrar en delikatesstallrik från Anna-Cattis den 14 juni på Dramalogen erbjuder vi möjligheten att uppgradera biljetten.

Ute i somriga Haverdal bjuder Margits Kiosk på en somrig plocktallrik till förätt och sedan en ljuvlig medelhavsgryta med färsk fisk och skaldjur till varmrätt. 

Så var med oss när vi skapar minnen för livet och stödjer det lokala kultur- och föreningslivet tillsammans med våra fantastiska krögarvänner. Det blir en sommar full av skratt, musik och oförglömliga ögonblick – välkommen till en ny kul kväll!

Låt oss tillsammans göra Halmstad och Falkenberg till sommarens gladaste platser!

Varmt välkomna till sommarens festligheter!

Extor, Maja, Wahlman & Vänner

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla