bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 6 juni 2024

FAMILY FIRST - SOMMARENS STORA FAMILJEFEST

Family first är sommarens stora familjefest med fokus på glädje och lek. Hos oss är alla välkomna, stora som små men det är barnen som står i fokus. På vår scen samlar vi det bästa av det bästa och känslan på plats är KALAS.

Varmt välkomna att fira nationaldagen med oss på Nääs slott i Floda!

Samir och Viktor:
Lika självklara som att vi firar nationaldagen är duon som fullständigt ritat om den svenska konsertkartan och gjort allsång till ett stående inslag i Melodifestivalen. Historien om Samir & Viktor släpper nya kapitel dagligen. De har fått Sverige att shuffla, ta en groupie och kanske fått någon att bada naken på Sergels torg. Nu kör vi, success!

 

Dolly Style:
Dolly Style har blivit 10-talets mest unika svenska popgrupp och fansen har skapat en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier.  Dolly Style slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln ”Hello Hi” och har sedan dess levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”. Dolly Style har idag nämnare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal.


Dj Taggen:
Barnfavoriten DJ TAGGEN sätter alla spralliga ben i dans och kör dansstopp från scen.


Självklart blir det Meet & Greet och merchförsäljning på plats!


DATUM
Torsdagen den 6:e juni (nationaldagen)


TIDER 
10-16


ÅLDERSGRÄNS
Alla är välkomna!

BILJETTPRIS
Från 150kr
Serviceavgift tillkommer

GÄLLANDE VÄSKFÖRBUD
Vi följer polisens riktlinjer och ser till att ni är informerade i god tid innan arrangemanget vad som gäller angående väskor.


Mer info och komplett program på www.familyfirst.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla