bookmark 1 show style1 City date_range 28 September 2024

En hyllningskonsert till Svenne Hedlund

Svenne Hedlund föddes den 1mars 1945 och avled den 3 december 2022.
Svenne var sångare och frontfigur i ett av Sveriges största popband Hep Stars. Med låtar som Cadillac, Sunny Girl, Wedding med flera har bandet gjort avtryck i den svenska musikhistorien. Han var också en person som var en mycket populär Sävsjöbo. Svenne och familjen flyttade till Sävsjö 1973 och har skapat många relationer till Sävsjö och dess invånare.

Därför är det en stor glädje att nu kunna berätta att Svenne kommer hyllas med en egen konsert den 28 september i Kulturhuset, Sävsjö. Hyllningskonserten kommer bli en kväll med bland andra Hep Stars 2023, Janne Frisk originalmedlem i Hep Stars, Lennart Grahn från Shanes, Peter JezewskI samt två hemliga artister.
Efter initiativ av Ulf Stjernbo hösten 2023 har arrangemanget jobbats fram och alla inblandade ser fram emot en fantastisk kväll. Under kvällen kommer också Svenne Hedlunds Cadillac stå parkerad utanför Kulturhuset. 

I samband med detta arrangemang kommer en gjuten minnestavla med foto på Svenne Hedlund avtäckas.
Minnestavlan är sponsrad av föreningen Sävsjöpojkarna och placeras i anslutning till Kulturhuset och ”Svenne Hedlunds plats”.
Till Svenne Hedlunds minne startas också en minnesfond i hans namn (läs mer om detta på www.kulturhuset.com).

Tider:
18:00 – Avtäckning Minnestavla
18:15 – VIP-Mingel
19:15 – Ordinarie Entré öppnar
20:00 – Konserten börjar
22:00 – Mingel – Dansotek 
00:00 – Vi stänger

Detta ingår i VIP-biljetten – Matig plocktallrik med ett glas vin, bubbel eller öl (alkoholfritt alternativ finns). VIP-mingel öppnar en timme innan ordinarie entré och då finns möjlighet att tinga bästa sittplatserna (obs – begränsat till 150 platser).

Under kvällen står baren öppen och vi har fullständiga rättigheter.

Mer information på www.kultuhuset.com

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla