bookmark 2 shows style1 City date_range 25 May 2024 - 26 May 2024

Primörtider

Den 25e & 26e maj är det premiär för PRIMÖRTIDER på Gotland! En folkfest späckad med det bästa vår sköna ö har att erbjuda i primörtider.

 

Inne på Wisby Strand är huset fyllt till bredden med aktiviteter. Vi har samlat 3 mässor samtidigt, Gårdsmässa, Vin & Dryckesmässa samt Skinnmässa. Gårdsmässan fylls med gotländska råvaror presenterade av producenterna själva, de vackraste lockarna på lammskinnen ska koras och försommarens drycker avnjutes och provas på dryckesmässan.

 

Ett spännande och inspirerande scenprogram utlovas där vi får ta del av tips och tricks att kunna förädla de fantastiska råvarorna under mantrat från jord till bord.

 

Under mässan kommer vår food-court erbjuda både lättare plockmat och matigare rätter allt går att avnjuta med härliga drycker från vår bar.

 

Lördagskvällen avrundas med mingel & efterfest in på småtimmarna.

 

Tider:

Lördag 25e

Gårds- & skinnmässa 11:00 – 17:00
Vin- & dryckesmässa 15:00 – 20:00
 

Söndag 26e

Gårds- & skinmässa 11:00 – 15:00
 

Varm välkomna till en folkfest i vårens tecken på Wisby Strand!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla