bookmark 1 show style1 City date_range 15 October 2024

Tom Skinner and the Voices of Bishara - Stockholm Jazz Festival

Den Londonbaserade trumslagaren, kompositören och producenten Tom Skinner har varit en lika vital som central musiker i Londons spirande musikscen under de senaste 20 åren.
Den svenska och globala jazzpubliken känner honom som en av originalmedlemmarna i det prisbelönta bandet Sons Of Kemet tillsammans med bandledaren och samarbetspartnern Shabaka Hutchings.
Tom Skinner är också en av tre i det engelska rockbandet The Smile med Thom Yorke och Jonny Greenwood. Deras debutalbum "A Light For Attracting Attention" som släpptes 2022 har höjts till skyarna och bandet har turnerat flitigt i Storbritannien, Europa och USA.
2022 släppte Tom det första albumet i eget namn, ”Voices of Bishara”. En platta med ett hypnotiskt sound byggt på slagverk, sax, bas, cello och flöjt. Musik full av rörelse i kombination med ett exceptionellt harmoniskt djup och en rik, fyllig textur.
När Tom Skinner nu äntligen, med dubbla tenorsaxar, cello, bas och trummor, tar sitt uppfinningsrika och originella Voices of Bishara till Fasching och Stockholm Jazz Festival, är det enda ni kan räkna med att ni inte kommer att få en tråkig stund. Fritt och bundet i en sammanhållen smidig framåtrörelse. 

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla