bookmark 9 shows style1 City date_range 25 July 2024 - 4 August 2024

Lika för Lika

Ta kungståget till teatern!
För dig som inte vill ta bilen själv, cykla eller gå ut till fabriken så kan man boka in sig på Kungåget som går från järnvägsgatan 9, vallgraven i Vadstena ut till fabriken samt tillbaka till Vadstena efter föreställningens slut. Tåget går varje dag som vi har föreställning, och avgår 45 min innan föreställningens start. Biljetterna kostar 30 kr tur och retur för alla åldrar.

Parkering
Finns i anslutning till fabriken och är gratis.

Servering 
Något gott att äta och dricka sätter guldkant på teaterbesöket. Glöm inte att förboka! Kom bort till serveringen innan föreställningen så är din beställning klar till paus.
Välkommen!

Funktionshinder
Har du särskilda behov? Inga problem! Kontakta oss innan du bokar dina biljetter så hjälper vi till. Kom ihåg att höra av dig i god tid då antalet platser för rullstolar är begränsade. 

Gruppbokning och scenpass
Kontakta oss för information och bokning. epost: info@shakespearefabriken.se  

Föreställningens längd
Speltiden ca 3 timmar inklusive 20 minuter paus. 

Barn 
Från 7 år är Välkomna!

Filtar
Du får låna filtar till föreställningen men det kan ändå vara bra att klä sig efter väder, svenska sommarkvällar kan som vi vet bli lite kyliga. (Även inomhus)

Fotografering och inspelning
All fotografering och inspelning under pågående föreställning är förbjuden. Men fota eller filma gärna innan och efter och sprid på sociala medier. Glöm inte att tagga oss med #shakespearefabriken. 

Hundar och husdjur
Lämna din hund och husdjur hemma. Det finns ingen lämplig plats att binda eller lämna sin hund och med hänsyn till övrig publik ber vi dig därför att lämna dina vänner hemma. Men du ska gärna ha tvåbenta vänner istället som inte behöver bindas och som kan rasta sig själva.

Mobiltelefoner
Kom ihåg att stänga av mobiltelefonen under förställningen.

Program
Program till föreställningen köper du antingen innan föreställning eller under paus.

Rökning
Om du vill röka i pausen är du välkommen att gå en bit bort från publikområdet med hänsyn till övrig publik. Kom ihåg att slänga fimpar eller annat skräp i avsedda kärl. Det är inte tillåtet att röka under föreställningen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla