bookmark 1 show style1 City date_range 22 August 2024

Lucky Lo

Prisade och kritikerhyllade svenska Lucky Lo’s alt-pop sätter ljuset på livets mörka sidor och använder musiken som ett verktyg för att förvandla den dagliga existentiella kampen och oron till glädje och hopp.

Lucky Lo är pseudonymen för multiinstrumentalisten och låtskrivaren Lo Ersare, ursprungligen från Umeå men sedan ett antal år bosatt i Köpenhamn där hon slagit ner som ett fyrverkeri i danskt musikliv.

Med bakgrund i folkmusiken och hemstaden Umeås punkscen hämtar Lucky även inspiration från impro, bulgarisk vokalmusik och sina många vistelser i Japan. Allt detta hörs i hennes musik som bär en lätt, svävande alt-pop med inslag av svärta och vemod.

Debutplattan Supercarry kom 2022 och hyllade uppföljaren The Big Feel.

I en tid där psykisk ohälsa beskrivs som en våra största folksjukdomar ser Lucky Lo musik som ett livsviktigt medel för att bearbeta de utmaningar vi står inför under hela livet. 

"Jag spelar musik för att koppla samman människor och jag sjunger för att uppmuntra till gemenskap. Jag tror på musikens och kärlekens förvandlande kraft", säger hon.

Nu Fasching-premiär för denna oerhört spännande artist med en värld väntande för hennes fötter!Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla