bookmark 6 shows style1 City date_range 11 October 2024 - 20 October 2024

Rakt ner i fickan eller Fuskigt Värre

Kära publik,
Det är längesedan vi sågs på scenen. Men nu är det dags igen. 

Med Premiär fredagen den 11 oktober och med 6 speltillfällen så  kommer vi att spela fars.

Och inte vilken fars som helst - nej vi har fått äran att spela ett av Ray Cooneys fantastiska verk som heter" Rakt ner i fickan". Och detta i den fantastiska Solbacken i edenberga, Laholm

I centrum står en arbetslös man som försörjer sig på att tillskansa sig alla möjliga bidrag som han hävdar att hans fiktiva personer som är skrivna på hans adress är i behov av.
När vår huvudperson tänker avveckla verksamheten genom att ta död på låtsaspersonerna får mannen besök av en kontrollant och farskarusellen är igång.

Ja, ni ser själva, det är bäddat för en fartfylld föreställning.

 

I rollerna ser ni välkända ansikten från Laholmsrevyn, men även från farser spelade i Halmstad som "Spanska Flugan" och "Hjälten från Tylösand"


Vi kommer att spela föreställningen i den fantastiska bygdegården Solbacken i Edenberga. En bygdegård som har profilerat sig som en av de mest frekvent använda i Halland.

Med Krogrevy och kafferep så är de väl rustade för även en fars som är den första i deras nutida historia.

Vi ser verkligen fram mot att möta er igen, och tills vi ses...ta hand om varandra!

 

//Laholmsrevyn

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla