bookmark 1 show style1 City date_range 24 July 2024

Romeo & Julia Kören - Händel with Care

ROMEO & JULIA KÖREN - HÄNDEL WITH CARE

En musikalisk helhetsupplevelse med George Friedrich Händels mest älskade arior och körverk som ni aldrig hört dem förut. Konserten har spelats för fulla hus på Dramatens stora scen våren 2024.

Romeo & Julia Kören har i denna sin nyaste konsert rivit upp, omfamnat och med varsam hand omformat några av Händels evigt populära sånger för att klä dem i en ledigare skrud och föra dem ännu närmare hjärtat.

Romeo & Julia Körens unika scenspråk och tilltal har hyllats av publik och kritiker på festivaler världen över sedan gruppen bildades 1991 på Dramaten. Konstnärlige ledaren Benoît Malmberg har genom åren expanderat och experimenterat med gruppens artistiska uttryck för att utvidga och utveckla konserten som konstart. Turnéer har fört ensemblen till 40 olika länder och i Sverige har de medverkat under fem Nobelbanketter och vid Kronprinsessan Viktorias bröllop.

“Skickligt, underhållande - och strålande vackert.”  Norrtälje Tidning

Speltid: ca 1 timme utan paus
 
Dörrarna öppnar 1 timme innan konserten.

Observera onumrerat - fri placering- sittande

 
För mat och dryck läs mer på www.frimisvisby.se  

Ingen åldersgräns

Med reservation för ändringar.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla