bookmark 1 show style1 City date_range 28 June 2024

Musik i sommarkväll - konsert med Lise & Gertrud

Två briljanta sångerskor och en magnifik cello skapar egna lysande versioner av världshits, man kan säga att de är en förlaga till populära TV-programmet Så mycket bättre med en stor portion humor och självdistans i pratet med publiken mellan låtarna.

Konsert med Lise & Gertrud och Ulla-Carin Nyquist i loge i idylliska Norra Hunna.

Publiken är lyrisk vare sig Lise & Gertrud framträder på Nalen eller Nobelfesten, på krogscener eller skärgårdsbåtar, på Dalhalla eller Allsång på Skansen.

Just nu är de aktuella med bejublade showen Kvinnan Bredvid på Nalen och de har också hyllat Eva Dahlgren och Marie Fredriksson i konserterna Tack för din musik. En sådan konsert har dom också tillägnat komponisten, manus- och textförfattaren Ulla-Carin Nyquist som dom ofta samarbetat med, exempelvis i albumet Lyckan kommer från ett annat land där dirigenten Peter Nordahl arrangerat Ulla-Carins låtar för Lise&Gertrud och Gävle Symfoniorkester. Ulla-Carin har också skrivit för artister som Maritza Horn, Helen Sjöholm och Carola. Hon hörs också i P1:s Tankar för dagen. Med Lise & Gertrud har hon haft ett långt och kreativt samarbete med ständigt nya spännande uttryck.

Nu får vi träffa dem alla tre i en magisk, lustfylld och tänkvärd afton i Norra Hunna!

Publikröster om Lise & Gertrud:
”Jag var helt oförberedd och det träffade mig rakt i hjärtat”
”Tårarna rann från första tonen till den sista”

Recensent om Ulla-Carins låtar:
” poetiska, ömsinta och knivskarpa samtidstexter”

Varmt välkomna!

Biljettinformation
Ej återköp av köpt biljett.
Info om insläpp: Tidigast 17.30 
Info om plats: loge

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla