bookmark 32 shows style1 City date_range 5 January 2025 - 9 February 2025

Arlövsrevyn 2025

Tänk va’ tiden går - när man har roligt!

1995 startade  Kent Nilsson sitt skötebarn Arlövsrevyn på Arlövs lilla fina teater. 2025 är det alltså 30 år sen den första premiären och sen dess har det spelats 1 427 föreställningar som setts av 370 000 personer.

Till vintern presenteras en riktig kanonensemble. Kvar från förra året är Karlshamnspågen Victor Berg som av en recensent jämfördes med Tommy Körberg. 

Arlövstösen Caroline Nilsson är tillbaka för femte gången. Caroline som är dotter till Eva och Kent Nilsson har varit med på teatern sen barnsben. 

En annan tjej som har fått teatern i blodet  är Birgitta Rydberg som roat publiken på Fredriksdalsteatern under många år.

 Från Osby har vi lånat Jessica Persson som är en regelbundet återkommande gäst på Sveriges standupscener och som spelat mycket revy.

Naturligtvis står Kent och hans alter ego Svea Olsson på scenen för 29:e gången

Sist men absolut inte minst (han är 1.86 lång) Dan Ekborg, en komiker och skådespelare som länge stått på Kents önskelista. Äntligen blir det av.

Vår eminenta revyorkester leds av Lars Linder. Allt detta i regi av Hans-Peter Edh.

Vi ser fram emot att se dig i bänkraderna på Arlövs teater!

Hjärtligt välkomna!

 

Bokning av rullstolsplatser och gruppbokningar på minst 25 platser bokas genom att skicka ett meddelande till biljetter@arlovsrevyn.se. Glöm inte att ange namn, mobilnummer och mailadress.

Du kan också boka dina platser på telefon 040-437911.

 

Biljetter återköpes ej!
Kund ansvarar själv för att tillgodose sig med avbokningsskydd vid bokning av biljetter. 

Arlövs Nöjesproduktion AB återköper inga biljetter. Läs mer!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla