bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 10 oktober 2024

SEEGERWOOD TOUR - DOUG SEEGERS & EVA EASTWOOD

Countrylegenden Doug Seegers och rockabillydrottningen Eva Eastwood samarbetar på nytt album och stor Sverigeturné  - PREMIÄR på Kulturhuset Sjöängen torsdagen den 10 oktober!

I ett unikt samarbete presenterar Guppy Entertainment, i samarbete med MTA Produktion, en oemotståndlig musikalisk resa med Doug Seegers och Eva Eastwood. Hösten 2024 släpper de ett album och ger sig ut på en omfattande turné runt om i Sverige.

Doug Seegers gripande sånger och genuina berättelser har rört miljontals hjärtan världen över. Efter en tuff start på livet, där han var hemlös fram till 2014, tog hans karriär fart efter att ha upptäckts av Jill Johnson. Sedan dess har han vunnit publikens hjärtan med sin traditionella countrymusik och ärliga berättarkonst.

Eva Eastwood är en ikon inom svensk rockabilly och har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Hon har gjort sig känd för sin energi, uttrycksfulla röst och unika musikaliska stil.

Samarbetet mellan Seegers och Eastwood kom till stånd genom en ömsesidig respekt och beundran för varandras musik. Albumet, som släpps av Ninetone Records hösten 2024, bjuder på en oemotståndlig blandning av countryns själfullhet och rockabillys energi. Duons unika röster smälter samman i gripande duetter och svängig rockabilly, och resultatet är en musikalisk resa som tar dig från Nashvilles bakgator till Sveriges 50-talsdansbanor.

"Jag är så glad att samarbeta med Eva på detta album. Hennes energi och talang är inspirerande, och jag tror att vi har skapat något riktigt speciellt."     - Doug Seegers

 
"Att arbeta med Doug har varit en ren glädje. Han är en sann legend, och hans passion för musiken är smittsam. Jag kan inte bärga mig för att dela detta album med världen."   - Eva Eastwood.

En oväntad vänskap med musikalisk magi.

Arrangör: Guppy Entertainment AB

Biljettinformation
Föreställningens längd  2 tim inkl. 20 min paus

Biljettpris

Ordinarie 635 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)


Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund via bokhandel.askersund@telia.com Tel: 0583-711730 eller Kulturhuset Sjöängen via sjoangen@askersund.se Tel: 0583-82000.


OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Kulturhuset Sjöängen har valt att införa väskförbud utifrån 
allas säkerhet. Läs mer här! 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla