bookmark 1 show style1 City date_range 28 August 2024

Brådjupa - Early Bird

BRÅDJUPA, Blekinge Dansfestival genomförs av Regionteatern Blekinge Kronoberg och Dans i Blekinge för tredje gången i augusti 2024.  BRÅDJUPA intar Lokstallarna i Karlshamn och under några intensiva dagar samlas vi och tar del av danskonstens bredd och unika uttryck. Det bjuds på engagerande samtal, föreställningar, dansklasser, workshops, kalla havsbad, residensvisningar, late night meets och mycket annat. BRÅDJUPA pågår den 28 augusti - 1 september 2024.

 

EARLY BIRD

Nu kan du köpa Early Bird-pass till BRÅDJUPA Blekinge Dansfestival! Festivalpasset kostar bara 1.200 kr och ger garanterad plats på alla föreställningar och visningar. Det ger även möjlighet till förtursbokning (men ej garanterad plats) på klasser, workshops och samtal och mycket mer! För förtursbokning kommer du att bli kontaktad via mail i maj månad. Då kan du gå in och boka in dig på alla andra aktiviteter som du inte vill missa!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla