bookmark 1 show style1 City date_range 20 July 2024

CAROLA I SLOTTSPARKEN

Hela Sveriges Carola kommer till Sundbyholms slottspark i sommar!

Förra året firande Carola med hela svenska folket att Främling firande 40 år. En jätteturné som startade i ett rekordsnabbt utsålt Avicii arena. Sedan fortsatte segertåget för Carola i utsålda arenor och konsertlokaler landet runt, i hennes makalösa "Carola - 4 faces". Nu är äntligen Carola tillbaka i Eskilstuna efter flera års frånvaro från vår stolta stad. Se till att komma tidigt - redan när vi öppnar entréerna 17:00, för det kommer hända mycket roligt innan Carola går på scen 20:00 (mer info kommer).

Det här är en helkväll som startar redan 17:00. Vi börjar kvällen ute på Sundbyholms slottspark med att Mathias Holmgren värmer upp publiken och skapar den perfekta feststämningen innan schlagerdrottningen gör entré med sin fantastiska show! Sedan Främling 1983 har Carola varit en av Mathias största inspirationer och de har jobbat tillsammans vid ett flertal tillfällen. Efter succéåren med Fame Factory, melodifestivalen och Barbados har Mathias släppt soloskivor, varit konferencier och populär schlager-dj landet runt. Mathias kommer att skapa den ultimata Carola-stämningen denna kväll i Sundbyholms slottspark!

Vi följer polisen och myndigheters riktlinjer för större konserter och därmed kan saker och villkor ändras. 

Evenemangsfrågor och presskontakt: info@wordfactory.se

Presenteras stolt av: Eskilstuna Konsert & Nöje AB


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla