bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 13 juli 2024

Musik på Terrassen med Maja Francis

När sommaren närmar sig förbereder vi på Ystad Saltsjöbad oss för ännu en säsong av vårt populära koncept "Musik på terrassen" och det är med spänning och förväntan vi välkomnar coola Maja Francis först ut till vår terrasscen och sommarens bästa dinner show!

Maja Francis, känd för sin mångsidiga musik från pop till country, har snabbt blivit en av Sveriges mest omtyckta artister och låtskrivare. Hennes debutalbum A Pink Soft Mess från 2021 prisades av både svensk och internationell press och ledde till flera prestigefyllda nomineringar som Grammis och P3 Guld. Hennes framträdande i Så Mycket Bättre förstärkte hennes rykte som en talangfull musiker genom hyllade tolkningar av kända svenska låtar. 


Detta ingår i dinner show biljetten: 595kr
 - 3-rätters middag (exl. dryck) med start från kl 18.15 på Terrassen. 
 - Konsert: kl. 20.30 - ca 22.00


Parkettplats: 129 kr
Säkra en bra parkettplats som dessutom inkluderar 1 glas dryck: vin, carlsberg hof eller alkoholfri dryck. Konserttid kl 20.30 vänligen var på plats minst 30 min innan start.

 
Drop in-platser finns till alla tillfällen!
Vi har drop-in platser för alla sommarens spelningar.
Kom förbi, ta ett glas och njut av musiken och den fantastiska stämningen på terrassen. 

Varmt välkommen!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla