bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 1 augusti 2024

Smith & Thell

Smith & Thell intar Grå Gåsen, Burgsvik, den 1/8 så samla vännerna och gör dig redo.
Stora melodier, snygga harmonier och refränger som gjorda för euforisk allsång tillsammans med bästa vännerna – för många har Smith & Thell blivit soundtracket till soldränkta dagar, sena festnätter och oförglömliga ögonblick, som skapar minnen för livet. Nu tar de allt till en helt ny nivå. I sommar kröner Smith & Thell sin Europaturné med fem konserter på några av de härligaste och mest mytomspunna spelplatserna i hela Sverige.

Från Helsingborg till resten av världen. Det har gått snabbt för Smith & Thell. Då debutskivan ”Soulprints” 2021 följdes upp av ”Pixie’s Parasol” förvandlades de till ett fenomen. De har streamats hundratals miljoner gånger, vunnit Rockbjörnen, en Grammis och varit nominerade till svenska regeringens Exportpris. Men framför allt har de skapat känslor och spridit såväl glädje som tröst genom monumentala låtar som ”Forgive Me Friend” och ”Year of The Young”. Parallellt med dessa framgångar har Maria Smith och Victor Thell även etablerat sig som låtskrivare på världsnivå och samarbetat med artister som Jennifer Lopez, Ava Max, Martin Garrix, Rauw Alejandro, Alan Walker och NOTD.

Nu höjer vi våra glas och skålar för all the bad times, all the hard nights och all the douchebags that’s been breaking our hearts. Tillsammans med Smith & Thell sätter vi absolut guldkant på sommaren och skapar nya minnen. Samla vännerna och gör dig redo, Smith & Thell åker ut på turné!

Konserten arrangeras av FKP Scorpio

Smith & Thell
Datum: 1 augusti | Grå Gåsen, Burgsvik
Restaurang & Bar från 17.00
Konsertområdet öppnar 19.00 (konsertstart 20.00)
Personer under 18 endast i målsmans sällskap.
Tillgänglighetsplatser är reserverade för besökare med funktionshinder och deras ledsagare. Dessa bokas via mail: info@hus1.com. Begränsat antal. Ledsagare gratis.
_______________
Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt!
Här är några viktiga detaljer att hålla koll på: https://gragasen.se/konserter-pa-gra-gasen-2024/

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla