bookmark 8 shows style8 cities date_range 3 October 2024 - 31 October 2024

Johanna Hurtig Wagrell - Smart

Att en av landets charmigaste och allra skarpaste komiker inte gjort soloshow tidigare är såklart ett mysterium för många. Men med föreställningen SMART är det äntligen dags för Johanna Hurtig Wagrells helt egna sverigeturné. Gör dig själv en tjänst och säkra biljett till höstens roligaste föreställning.

Längd: ca 70 min (utan paus)

Johanna Hurtig Wagrell är en veteran på stand up-scenen och drog på allvar igång humorkarriären redan 2014 med att vinna Amelia Comedy Queen och nominerades 2022 till Årets kvinnliga komiker på Standup-galan. Hon har bl a medverkat i Släng dig i brunnen (SVT), Svenska Nyheter (SVT), Parlamentet (TV4) och Stand Up - Utan Gränser (Comedy Central). Johanna medverkar också varje vecka i dom ofantligt populära poddarna Kafferepet samt Vad blir det för mord?.

OM TURNÉN & INTERVJUFÖRFRÅGNINGAR
Markus Wiklund Ferrer, Turnéproducent
A Love Supreme
markus@alovesupreme.se

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla