bookmark 1 show style1 City date_range 4 August 2024

Amanda Bergman med band live i Smedjan

Amanda Bergman har med en av landets varmaste och mest säregna röster berört människor runt om i världen i över ett decennium.
Hon kommer med sina musiker till den fantastiska smedjan i Stjärnsund som inramar denna unika konsert på ett helt magiskt sätt.
Vad som började under de mystiska pseudonymerna Hajen och Idiot Wind, mynnade senare ut som frontperson i supergruppen och framgångssagan Amason samt hennes egna första soloalbum ‘Docks’. Sedan debuten 2016 har Amanda hunnit bli lantbrukare, släppt tre album med Amason, vunnit priser, turnerat, startat konsertverksamheten ”Rockbonden” och spelat in en SVT-dokumentär om livet och gården. Nu är hon äntligen tillbaka med sitt andra album i ordningen “Your Hand Is Forever Checking On My Fever”. Albumet släpps 7 juni på Amanda Bergmans nystartade skivbolag CowCow. 

 

Konsert: 19.00 

Insläpp: 18.00 och 18.30

Alla parkettgäster sitter onumrerat längst fram mot scenen och är välkomna från 18.00. 
Insläpp för showgäster onumrerat bakre halvan av Smedjan från 18.30. 

Dryck och enklare tilltugg finns till försäljning före och under pausen. 

Åldersgräns: Ingen åldersgräns

https://www.youtube.com/watch?v=DBu_iB-duU8&ab_channel=TV4

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla