bookmark 1 show style1 City date_range 25 May 2024

Loa Falkman med "Humanisera mera"

Loa Falkman kommer i sällskap med Bengan Janson och gästar oss på CultureClub Engelholm! Vi säger bara WOW!


De bjuder in till en UNIK föreställning, skräddarsydd för oss, en konsert och upplevelse innehållande musikaliska mästerverk, spontana samtal och berättelser som ger förundran, skrattsalvor, en tår eller två! Kanske kvällens innehåll öppnar upp ett och annat hjärta eller lyfter en och annan blick?


Detta ögonblick lyder under parollen:

”Humanisera Mera!”
- En konsert av och med Loa Falkman och Bengan Janson som berör historier om livets överraskningar, vikten av att våga säga hej till främlingar & hur musik förenar!


Efter föreställningen bjuder de in publiken till att socialisera mera genom ett ”Meet & Greet” på Ängelholm Market, där vi fortsätter högtidsstunden, snacket, samspelet och skratten! 
Här får du möjligheten att möta artisterna, ta en drink, käka något gott eller varför inte ta en boule-match med din okände bordsgranne? Vi gör en helkväll av upplevelsen!


Loa Falkman är en nationalskatt i sig! Behöver denna ikon egentligen en närmare presentation? Falkman är en av tidernas största sångare, skådespelare och är ovärderlig som artist! Han har gjort allt från opera, musikal, teater, Mello, TV, till bejublad spelfilm och gav under hela sex år det svenska folket veckans asgarv, som ”ICA-Stig”!

Vi som känner honom en smula vet att han med bravur kan dra av vilket paradnummer- i vilket sammanhang som helst (oavsett genre), i samma andemening som han avnjuter en vanlig hederlig ostmacka och därtill drar vitsar som får oss att önska att vi hade jobbat flitigare med våra knipövningar - oavsett människoålder!


Lika ödmjukt presenterar vi en av Sveriges främsta tangentekvilibrister och välkända spelemän, THE Bengan Janson!

Att placera in den glade spelmannen Janson i ett fack låter sig inte göras. Med hänsynslös lust ger han sig in i jazzens, visans, folkmusikens och musik-komikens värld, allt är spelbart! Bengan har gjort oräkneliga spelningar både som solist och tillsammans med Sveriges absoluta artistelit, vilket hans meritlista man lätt kan Googla!

Men vi ska göra det enkelt för er:
Östen med Resten, Thomas von Brömsen och Ulla Skoog, Anne-Sofie von Otter, Putte Wikman, Dogge Doggelito, Marie Fredriksson, Jan Lundgren, Totta Näslund, Lisa Nilsson, Jill Jonsson, Lill Lindfors, Charlotte Pirelli, Thomas Di Leva, Sven Bertil Taube, Kristina Lugn och Allan Edwall och många, många fler.

Entrén till foajén och caféet öppnar 16.00
Obemannad garderob finns.


Varmt välkomna!

I samarbete med;
Rp Nöje
Ängelholms Kommun
ÄHLM MARKET

Vill du beställa bord till efterhäng med Loa och Bengan på Ängelholm Market gör du det på: 0431-12011

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla