bookmark 2 shows style1 City date_range 29 July 2024 - 5 August 2024

Allsång på vallarna 2024

Äntligen är det dags för sommarens trevligaste måndagar tillsammans med Allsång På Vallarna!

Under fem sommarmåndagar med premiär den 8 juli kommer Vallarnas Friluftsteater sjuda av sång och glädje. Med gästartister som Linda Bengtzing, Magnus Carlsson, Per Andersson, Timo Räisänen och Jill Johnson ser vi fram emot en dundersommar!

Nytt för i år är att Annika “Andersson” Korenado kommer att vara allsångsledare tillsammans med Sonny Enell och Robin Rösehag. Självklart blir det även i år ”Bo’s hörna!” där vi får besök av Bo Liljedahl som bjuder publiken på allsångsklassiker ackompanjerat av hans vackra dragspelande.

Allt detta tillsammans med vår i övrigt eminenta ensemble och er i publiken kommer vi skapa magiska sommarkvällar på Vallarnas Friluftsteater.Det blir humor, sång och värme i ett skönt sommartempo på Sveriges förmodligen vackraste friluftsteater. Fler gästartister tillkommer under hela våren, så håll utkik!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla