bookmark 1 show style1 City date_range 13 July 2024

Thomas Stenström

THOMAS STENSTRÖM // SUPERLATIV TOUR 2024

Den 13 juli är det dags för Thomas att inta Grå Gåsen, Burgsvik, för att bjuda på en sommarkväll utan dess like! 

Thomas har under en lång tid försett Sverige med låtar att både förälska sig i och sjunga med till i de sena sommarnätterna. 2022 bjöd på fullsatta arenaspelningar på Avicii Arena och Scandinavium, en sommarturné med 25 stopp följt av höstens och vinterns utsålda Dreamer Tour. Ordet “utsålt” fortsatte vara en gemensam nämnare när han inledde 2023 på Cirkus och Pustervik och begav sig ut på en storslagen sommarturné som hade sin premiär på Lollapaloozas stora scen. 

Efter att i höstas ha släppt sitt senaste album, Superlativ -97, la Thomas Stenström i ytterligare en växel när Dreamer Tour övergick till Superlativ Tour. En arenaturné som välte Malmö Arena i Malmö, Scandinavium i Göteborg och Tele2 Arena i Stockholm.

Med både Grammis- och sexfaldiga P3 Guld-nomineringar i bagaget fick Thomas Stenström motta det ärofyllda priset ”Årets Låt” på P3 Guld 2024. Detta för singeln ”Andas in Andas ut”, en låt som streamats över tolv miljoner gånger.

2024 fortsätter segertåget när Superlativ Tour tar över den svenska sommaren. Den 13 juli är det dags för Thomas att inta Grå Gåsen för att bjuda på en sommarkväll utan dess like!
Välkomna till Live på Gåsen den 13/7 för en oförglömlig kväll med Sveriges mesta liveartist.
Välkommen tillbaka till Grå Gåsen, Burgsvik, Thomas Stenström.


Thomas Stenström

Datum: 13 juli | Grå Gåsen, Burgsvik

Området öppnar 17.00 (konsertstart 19.00)

Personer under 18 endast i målsmans sällskap. 

Tillgänglighetsplatser är reserverade för besökare med funktionshinder och deras ledsagare. Dessa bokas via mail: info@hus1.com. Begränsat antal. Ledsagare gratis.

_______________

Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt!
Här är några viktiga detaljer att hålla koll på: https://gragasen.se/konserter-pa-gra-gasen-2024/

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla