bookmark 1 show style1 City date_range 5 July 2024

Lasse Stefanz - Guldsmedshyttan

Välkommen på dans i Råsshallen tillsammans med Lasse Stefanz. 

Dörrar: 17:00
Buffé: 18:00 (Endast förköp)
Konsert: 20:00 (3x45min)

Efterfest med DJ: 23-02:00

Lasse Stefanz har sålt miljontals skivor, vunnit imponerande fyra Grammisar och tagit hem dansbandsbranschens prestigefyllda pris Guldklaven ett otal gånger. Bandet har medverkat i Melodifestivalen, mängder av radio och tv-program och spelat in flera dokumentärer. Oavsett om det är i ett fullsatt konserthus, en livlig folkpark eller andra scener levererar Lasse Stefanz alltid på topp. Det bandet gillar allra bäst är också det som publiken älskar – när de får leverera sin musik och sina hits så svetten lackar!


Förbered dig för en oförglömlig och fartfylld kväll med ett av Nordens största dansband – Lasse Stefanz! Låt musiken och hitsen flöda medan de tar dig med på en resa genom deras enastående karriär. Det kommer definitivt att bli en kväll att minnas!

18 årsgräns

ARR: GSK & JME Music

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla