bookmark 1 show style1 City date_range 17 May 2024

Ragnarök

1972 bildades ett band i Kalmar av ett gäng tonåringar. Bandet fick senare namnet Ragnarök. Hela den nuvarande konstellationen spelade tillsammans redan under tidigt 70-tal. Efter turnéer runt om i Europa och ända bort i Japan och sex utgivna album så samlas nu Peter Bryngelsson, Staffan Strindberg, Henrik Strindberg, Peder Nabo och Mikael Svanevik för att spela i originalsättning igen. Det blir både gamla hits från sjuttiotalet samt från comebackskivan Path men även med helt nytt material.

-------

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 18:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla