bookmark 1 show style1 City date_range 23 November 2024

Snövit och de sju dvärgarna - Grand Kyiv Ballet

Baletten Snövit och de sju dvärgarna är baserad på Bröderna Grimms saga, men i stil liknar den en Disney-film. Musiken till baletten är skriven av den polska kompositören Bogdan Pawlowski.

Baletten kommer att inspirera både unga och vuxna åskådare. Alla vill gärna dyka in i en fantastisk atmosfär som kommer att vara fylld med sagolika överraskningar, vackra danser, gott humör och skådespel, fantastiska kostymer och scenografi. Den innerliga kärlekshistorien för med sig positiva och varma känslor till våra hjärtan, och den goda vänskapen, godheten och kärleken kommer att besegra det onda.

Baletten Snövit och de sju dvärgarna hade premiär på scenen till Taras Shevchenko National Opera and Ballet Theatre of Ukraine i Kyiv 1975. Denna produktion uppfördes också på scenerna i Kharkiv, Dnipro och Lviv. Det var en av de mest populära familjeföreställningarna i Ukraina.

Vi är särskilt glada över att ukrainska artister, de ledande dansarna från Grand Kyiv Balett, för detta charmiga äventyr till liv på scenen på Kulturhuset Sjöängen i Askersund.

Speltid: 2 timmar med paus.
Rekommenderas för besökare från 5 år.

Arrangör:  Grand Kyiv Balett - Alexsandr Stoyanov

Biljettinformation

Föreställningens längd 2 tim (inkl. 20 min paus)

Early BIRD 485 SEK (inkl service avgift 40 SEK) säljs fram till 31/8 2024

Ordinarie 620 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)
Seniorpris 535 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)
Ungdomspris upp till 18 år 450 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)

Gruppbiljetter på minst 5 personer 480 SEK (inkl. serviceavgift 40 SEK)

Biljettkassa/foajéservering är öppen en timma innan föreställningen startar. Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter.

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Kulturhuset Sjöängen via mejl sjoangen@askersund.se eller på telefon: 0583-82000.

OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

Kulturhuset Sjöängen har valt att införa väskförbud utifrån 
allas säkerhet. Läs mer här

Hotell och mat - klicka här!  Äta gott före eller efter evenemanget - klicka här!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla