bookmark 2 shows style1 City date_range 27 April 2024 - 28 April 2024

Gaga dancers

Gaga är ett rörelsespråk utvecklat av Ohad Naharin under många år, parallellt med hans arbete som koreograf och konstnärlig ledare (1990-2018) för Batsheva Dance Company.

 

Gaga-klasser bygger på en djup lyssning till kroppen och dess fysiska sensationer. Instruktionerna används för att öka medvetenheten om och förstärka känslorna, informationen läggs i lager och skapar en multisensorisk, fysiskt utmanande upplevelse. Även om många instruktioner är fyllda med rika bilder är forskningen inom Gaga grundläggande fysisk, och insisterar på en specifik process av förkroppsligande. Gaga ger en ram för att upptäcka och stärka kroppen, förbättra flexibilitet, uthållighet, smidighet och färdigheter, inklusive koordination och effektivitet, samtidigt som sinnena och fantasin stimuleras.

 

Gaga/people-klasser erbjuder en ram för deltagare att ansluta sig till sina kroppar och fantasier, uppleva fysiska sensationer, förbättra sin flexibilitet och uthållighet, träna sin smidighet och explosiva kraft och njuta av rörelsens glädje i en välkomnande, accepterande atmosfär.

 

Gaga/people-klasser är öppna för personer från 16 år och uppåt, oavsett deras bakgrund inom dans eller rörelse. Ingen tidigare erfarenhet av dans krävs.

 

Gaga people är öppet för alla över 16 år, ingen tidigare erfarenhet behövs.
Gaga dancers är för dig över 16 år med tidigare dansvana.

 

Bär mjuka kläder så du kan röra dig enkelt.

 

Norrtullskolans danssal

Skolgatan 2, 352 33 Växjö. 

Kl. 13.00 - 14.00

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla