bookmark 10 shows style1 City date_range 19 July 2024 - 3 August 2024

Gratis, Evenemangsbuss till La Gazzetta

Busstransport ToR Lidköping - Läckö Slott via Spikens fiskehamn i samband med operan La Gazzetta som spelas på Läckö Slott sommaren 2024.

Bussen har 2 avgångstider från Lidköping så det finns möjlighet att äta på restaurang i Spikens Fiskehamn alternativt vid Läckö Slott innan föreställningen.

För dig som vill åka den första turen så går bussen från Skaragatan vid Gamla stadens torg (utanför Stadshotellet) kl. 16:30. Bussen hämtar sedan upp dig som äter i Spiken ca kl. 19.25 för att köra vidare till Läckö slott.

Den andra bussturen avgår kl. 19:00 från Skaragatan vid Gamla stadens torg.

Finns också möjlighet att gå på vid Läckögatan, hållplats Kronocamping avgår + 5 min efter avgång vid Stadshotellet, och vid Ulriksdal, hållplats Fröjdegårdsvägen + 10 min efter avgång vid Stadshotellet.

Återresa från Läckö Slott 15 minuter efter operaföreställningens slut, bussen går då direkt tillbaka till Lidköping.

Du ansvarar själv för att vara i god tid till bussen innan avresan.

Observera att biljett inte går att köpa på bussen utan måste förbokas och att det är först till kvarn som gäller, så boka biljetterna i samband med din operabiljett.

Om du inte kan utnyttja din bussbiljett så måste du avboka biljetten, annars så tas en avgift ut om 200 kr.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla