bookmark 2 shows style1 City date_range 15 March 2024 - 16 March 2024

DUM presenterar: Hold Your Head Up

Det har blivit dags för kören DUMs årliga konsert i Uppsala domkyrka, vilket betyder att Uppsalaborna bjuds på en mäktig musikalisk upplevelse med kraftfull och dramatisk scenisk inramning i Nordens största katedral. I Hold Your Head Up bjuder kören DUM på svängig och mäktig musik av samtida artister i två konserter 15 och 16 mars kl 19.00 och höjer samtidigt sina röster för varje människas värdighet. DUM ber även lyssnaren höja sin egen stolta blick och sin röst för andra. Med musik av Beyoncé och Bon Jovi, First Aid Kit och Fleetwood Mac, Håkan Hellström och Kent m fl utlovas soul och spotlights, pop och pukor, rockriff och solister i en konsert som inte lämnar någon oberörd.

Kören och ett kompband med full rocksättning dirigeras av Helena Andersson Bromander som sedan hösten 2021 är DUMs konstnärliga ledare.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla