bookmark 1 show style1 City date_range 14 September 2024

Bolaget (Rodeo-Stockholm)

Bolaget bildades år 2019 i Falun och har sedan dess tagit Sverige med storm. Med över 200M streams samlade under fyra korta år har Bolaget blivit ett av de hetaste namnen i musikbranschen.

År 2022 gjorde Bolaget årets mest streamade låt med ”Kan inte gå” som idag har över 71M streams.Bandets megahit ”Ikväll igen” (43M streams) blev även sommarens mest
streamade låt, i år. Nu står det även klart att “Ikväll Igen” är den mest streamade låten i Sverige 2023, följt av “Kan inte gå” som är den näst mest streamade, detta är något som ingen artist tidigare lyckats göra.

Förutom musiken har Bolagets energifyllda live.show väckt stor uppmärksamhet runt om i landet och beskrivits som en av Nordens bästa nya liveakter. I år gav de dessutom sig ut på deras största turné hittills, ”Tourinho”, med 30 stopp över hela landet – bland annat på utsålda konserter på Gröna Lund i Stockholm, Liseberg i Göteborg och Folkets Park i Huskvarna.

2024 är det dags för Bolaget att möta den svenska publiken igen. Med rusning på biljetterna i Malmö Arena så var det inte mycket att fundera på, bandet tar den nya showen RODEO på turnè!

Utöver festivalspelningar så har Bolaget valt ut ett exklusivt antal städer för showen RODEO. Detta är något helt annat än ni någonsin upplevt förut, en helkväll med och av Bolaget.

Åldersgräns 13 år!
Tillänglighetsanpassade biljetter släpps inom kort.

18+ kommer få tillgång till ett ölområde
Premium kommer få tillgång till ett eget vipområde.
Alla biljetttyper har tillgång till de stora området som är framför scenen.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla