bookmark 1 show style1 City date_range 6 April 2024

Thorbjörn Risager & The Black Tornado, biljetter plus smörrebröd

Jazzföreningen Munthe arrangerar i samarbete med Sparbanken i Karlshamn en kanonkonsert lördagen 6 april med Thorbjörn Risager & Black Tornado! 
På detta evenemang köper man konsertbiljetter plus smörrebröd! 
De som har som avsikt att bara köpa konsertbiljetter måste gå in på evenemanget där man endast köper biljetter.

Efter mer än 20 år och 1300 konserter i 24 länder kommer detta danska sjumannaband äntligen till Karlshamn. De har länge varit ett av Europas flitigast turnerande bluesband med sin alldeles säregna mix av blues, rock, och soul. Bandet har gått från klarhet till klarhet och har, förutom en trogen livepublik, 20 miljoner strömningar och en mängd utmärkelser och priser. I somras fick de inte mindre än två Danish Music Awards, spelade även på Sweden Rock!!! och på festivaler i Schweiz, Finland och Belgien. Bandet har släppt åtta studioskivor och har blivit signade av skivbolaget Provogue/Mascot som även ger ut plattor med Beth Hart, Joe Bonamassa och Walter Trout, vilket har ökat deras internationella genomslagskraft ytterligare. 
Line-up: Thorbjørn Risager vocals/guitar, Emil Balsgaard piano/organ, Joachim Svensmark guitar/ back-up vocals, Kasper Wagner ten/alto/baryton saxophone, Peter Kehl trumpet/flg horn/back-up vocals, Søren Bøjgaard bass /synthbass /samples and Martin Seidelin drums/back-up vocals.

Information om alternativet biljett + smörrebröd:
I samband med biljettköp till konserten köps här även smörrebröd att intas i Lokstallarna från kl 17:30. Smörrebröd och ev dryck hämtar var och en ut i baren efter uppvisande av biljett. Sedan kan man sätta sig vid bord som finns placerade i en lokal som ligger intill konsertsalen. Fri placering.
Restaurang Italii Östra Piren serverar smörrebröd som är mer åt det italienska hållet med lufttorkad skinka, italiensk ost och ev. någon salami.
Men rejäla i smörrebrödsstil!
Paketet med 3 st smörrebröd kostar 165 kr.
För de som bokar men behöver specialkost som vegetarisk, vegan, glutenfri etc., kontaktar Restaurang Italii Östra Piren om detta via epost till fredrik@italii.se eller telefon 0454-46540 (reception öppen 07:30-16:00). 
Köp av kosertbiljetter och smörrebröd måste göras senast kl 23:00 den 31 mars!

I baren kan man köpa drycker som rött/vitt vin, öl och alkoholfritt till bra priser. Drycker säljs även i pausen!
Observera! Köp av dryck betalas med Swish! Inga kontanter kan tas.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla