bookmark 1 show style1 City date_range 2 April 2024

GRAND COMEDY CLUB

Grand Comedy Club fortsätter under våren och konceptet är enkelt: På scen står tre komiker som gör din kväll bra mycket roligare, lite mer oförutsägbar och framför allt trevlig som tusan.
 
En dundertrio dyker upp denna afton. Legendaren Ann Westin som är nästintill gudmodern av svensk standup. Elin Almén som vi har sett i Svenska Nyheter är ett energiknippe som gör att smilgroparna åker uppåt och Christer Svensson som alltid gjort succé när han kommit till förbi studentstaden och är en även en vinnare av Grand Comedy Slam.
 

*****************

 
Kvällen är uppdelad i två akter med start kl 19 på scenen i Piratensalen. Baren är givetvis öppen. Insläpp i salong från 18.40.

 

Grand Comedy Club görs i samarbete mellan Lund Comedy Festival/Anagram Live och Grand Hotel. Klubbvärdar är eminenta Erik Börén och Johan Rünow.

 

Kontakta biljett@anagram.se för bokning av rullstolsplats. 

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla