bookmark 1 show style1 City date_range 31 July 2024

Miss Li

Miss Li
Om vi stannar upp och drömmer lite grann - sommarturné 2024

Som en av Nordens mest omfamnade, uppskattade och flitigaste liveartister intar Miss Li återigen de svenska livesommaren med turnén ”Om vi stannar upp och drömmer lite grann”.
Med sin musikaliska mångsidighet och energiska scenframträdanden står hon i en helt egen position som Sverige sällan skådat.
Vi presenterar stolt segertåget lastat med toppade radiolistor, publikrekord och 1 miljarder streams när Miss Li intar Grå Gåsen, Burgsvik, den 31/7!

-Jag kan inte med ord beskriva hur underbart det känns att få åka ut på vägarna och sjunga tillsammans med er igen. Och göra det större och mäktigare än någonsin tidigare. Fylla kroppen med hopp och kärlek. Dansa, skrika, sjunga och fira livet tillsammans! hälsar en förväntansfull Miss Li.

Säkra din livesommar med Miss Li så ses vi tillsammans framför en scen, med solen i ansiktet och näven i skyn.

Miss Li - Om vi stannar upp och drömmer lite grann
Datum: 31 juli | Grå Gåsen, Burgsvik
Området öppnar 17.00 (konsertstart 19.00)
Personer under 18 endast i målsmans sällskap.
Tillgänglighetsplatser är reserverade för besökare med funktionshinder och deras ledsagare. Dessa bokas via mail: info@hus1.com. Begränsat antal. Ledsagare gratis.
_______________
Så, du är redo att gå på konsert? Fantastiskt!
Här är några viktiga detaljer att hålla koll på: https://gragasen.se/konserter-pa-gra-gasen-2024/

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla