bookmark 4 shows style1 City date_range 1 June 2024 - 31 December 2024

Sponsra en stol

Ditt namn  på en stol – sponsra en plats i salongen och stötta Forsviks Bruksteater

Den mest individuella och helt unika presenten för födelsedagar, bröllopsdagen, morsdag, Alla hjärtans dag, namnsdag, skolinskrivning, julklapp, studenten, m fl.

I 2024 byter vi ut och uppdatera stolssystemet på Teater Gjuteriet. I detta sammamhanget erbjuder vi vår publik att hjälpa Smofa genom att ”sponsra” en stol eller bänkplats. En plakett med sponsorns namn kommer att fästas på ryggstödet.

Det finns möjligheter att utföra särskilda önskemål. Kontakta oss gärna via info@smofa.se

I en tid av inflation, hyreshöjningar och allmän ekonomisk osäkerhet kämpar Smofas Forsviks Bruksteater med att få budgeten för alla fantastiska upplevelse att gå ihop.
Om ni sponsrar en stol blir ni inte bara en del av Smofas Bruksteater men ni stöttar också kulturen på landsbygden som ger inte bara ungdomar en chans att utvecklas på ett positivt sätt.  

Alla namn på stolssponsorer presenteras också på en tavla i vår foajé. Antal platserna är limiterad!  

Pris 650 kr per stol.
Pris 500 kr per bänkplats.

Kontakta teatern på info@smofa.se om ni har några frågor!

Smofa är en mötesplats då alla är välkomna oavsett vem man är. Vi vill inte lägga alla kostnaderna på biljettpriser för att vara tillgänglig för alla åldersklasser och inkomstgrupper. Därför hoppas vi att de som kan vill ge ett litet extra stöd. 


(Sponsoring till stol/ bänkplats är en ren engångsavgift. Plaketten på respektive stol och/ eller bänkplats berättigas inte att vistas på föreställningar utan giltig biljett. Att “sponsra“ en stol ge ingen patron rättighet att kalla stol/ bänkplats i teatern sitt egendom. Sponsoring av stol/bänkplats gäller 3 kalenderår. Sponsoring börjar i kalenderåret då engångsavgiften betalades. Efter 3 kalenderår tas bort plakettet.)  

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla