bookmark 1 föreställning style1 Ort date_range 1 juni 2024

Glittrande musikal, pop och orkestermusik

Välkomna till en musikalisk smällkaramell med av glittrande musikal, underbar pop och ljuv orkestermusik tillsammans md Dalasinfoniettan, under ledning av Alexander Hansson. Solist är den starkt lysande musikalstjärnan, Martin Redhe Nord från Borlänge, som har medverkat i musikaler som bl.a Mamma Mia , West Side Story, Book of Mormon, Häxorna i Eastwick. Han fick sitt stora genombrott i huvudrollen som Quasimodo i ringaren i Notre Dame på Göteborgsoperan. Martin jobbar även som röstskådespelare och är bl a den svenska rösten i Jacksn i Hanna Montanan.
På TV har man kunnat se honom som tävlande i "Doobidoo" och "Så ska det låta" samt som huskör i melodifestivalen. Martin finns på Instagram och Tiktok där han gör små sketcher omkring vardagsbestyr, och kärleksfulla parodier på kulturvärlden. 


Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla