bookmark 1 show style1 City date_range 6 April 2024

Thorbjörn Risager & The Black Tornado, endast biljetter

Jazzföreningen Munthe arrangerar i samarbete med Sparbanken i Karlshamn en kanonkonsert lördagen 6 april med Thorbjörn Risager & Black Tornado! 
På detta evenemang köper man endast biljetter! 
De som har som avsikt att köpa biljetter plus smörrebröd måste gå in på det evenemang där man kan göra detta.
I baren kan man från kl 17:30 köpa drycker som rött/vitt vin, öl och alkoholfritt till bra priser. Drycker säljs även i pausen!
Observera! Köp av dryck betalas med Swish! Inga kontanter kan tas.

Efter mer än 20 år och 1300 konserter i 24 länder kommer detta danska sjumannaband äntligen till Karlshamn. De har länge varit ett av Europas flitigast turnerande bluesband med sin alldeles säregna mix av blues, rock, och soul. Bandet har gått från klarhet till klarhet och har, förutom en trogen livepublik, 20 miljoner strömningar och en mängd utmärkelser och priser. I somras fick de inte mindre än två Danish Music Awards, spelade även på Sweden Rock!!! och på festivaler i Schweiz, Finland och Belgien. Bandet har släppt åtta studioskivor och har blivit signade av skivbolaget Provogue/Mascot som även ger ut plattor med Beth Hart, Joe Bonamassa och Walter Trout, vilket har ökat deras internationella genomslagskraft ytterligare.
Line-up: Thorbjørn Risager vocals/guitar, Emil Balsgaard piano/organ, Joachim Svensmark guitar/ back-up vocals, Kasper Wagner ten/alto/baryton saxophone, Peter Kehl trumpet/flg horn/back-up vocals, Søren Bøjgaard bass /synthbass /samples and Martin Seidelin drums/back-up vocals.

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla