bookmark 0 shows style1 City date_range Inga föreställningar

Mildlife

Melbourne-baserade, australiska jazzfusionsgruppen Mildlife har vuxit till en av Australiens mest hyllade akter och skapat en egen nisch av jazz och psykedelika.
Bandet består av Tomas Shanahan, Kevin McDowell, Jim Rindfleish, Adam Halliwell, fyra australienska musiker på gitarr, bas, trummor och analoga syntar som med sitt cykliska groove fortsätter skriva 1974 i almanackan.
Efter 2020 års Automatic och debuten Phase från 2017, kommer tredje fullängdaren Chorus som ett musikaliskt bevis på bandets obevekliga kärlek till 70-talets psykedeliska och kosmiska ljudvärld.
Gräver du djupare kan du upptäcka polsk jazz, Italo disco och ett stänk av modern electronica, påstår Mildlife själva.
Kom till Fasching denna junikväll i valfri rymddräkt och häng med på ett unikt space-jazz-äventyr – a wonder from down under.

Välkommen till Fasching!

 

DÖRRAR ÖPPNAR 19:00 KONSERTSTART 20:00

 

Vänligen inta era bordsplatser senast 30 min från öppning. Därefter släpps reservationen.

Åldersgräns: se konsertsida på fasching.se

 

Köp till vår särskilt komponerade 2-rättersmeny med utvalda råvaror passande för säsongen samtidigt som du köper dina biljetter i vår webshop och spara minst 10%. Den rabatterade menyn är enbart tillgänglig för förhandsbeställningar men rätterna går självklart att köpa under ditt besök på Fasching.

 

Köpta biljetter återlöses ej! Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter.

 

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla