bookmark 10 shows style7 cities date_range 30 July 2024 - 19 October 2024

Pippi på de sju haven

Välkommen till ett oförglömligt äventyr på de sju haven! Event o Sånt från Borås är stolta över att presentera teaterföreställningen "Pippi på de sju haven." Detta är en föreställning som kommer att dig med på en spännande resa full av skratt, sång och piratäventyr. Berättelsen är skriven av den älskade författaren Astrid Lindgren och tar oss med till den fantastiska världen av Pippi Långstrump.

I spetsen för denna föreställning finns den talangfulla Ida Koivisto som tar på sig rollen som den äventyrliga och självständiga Pippi Långstrump. Med sitt röda hår, sina klumpiga skor och sitt hjärta av guld kommer Ida att få Pippi att komma till liv på scenen och föra oss med på hennes galna äventyr på de sju haven.

Men vad vore Pippi Långstrump utan sina två trogna vänner Kling och Klang? Dessa två busiga figurerna spelas av Robin Mills och Ulrik Arturén, som kommer att ge föreställningen en extra dos humor och spänning. Deras skickliga skådespeleri kommer att få dig att skratta högt och njuta av varje ögonblick.

Som om det inte vore med spänning och skratt, så kommer det också att finnas pirater på de sju haven! Jocke med Kniven och Kapten Blodsvente är två skräckinjagande pirater som har en ögonsten att stjäla. Dessa skurkar kommer att spelas av samma skådespelare, vilket kommer att ge föreställningen en extra twist och humor.

Bakom kulisserna har producenten och regissören Göran Lohne arbetat hårt för att skapa en föreställning som är trogen Astrid Lindgrens berättelse samtidigt som den bjuder på nyskapande och underhållande element. Göran Lohne är känd för sitt engagemang och sitt skickliga regiarbete, och hans passion för teater är tydligt i varje scen.

En av höjdpunkterna i "Pippi på de sju haven" är självklart musiken. Sångerna är fångande och fulla av glädje, och de kommer att få dig att sjunga med i refrängerna. Det finns något magiskt med att höra Pippi sjunga om sina äventyr på havet, och musiken kommer verkligen att förstärka stämningen i föreställningen.

För att göra din upplevelse ännu mer minnesvärd erbjuder vi också möjligheten att träffa skådespelarna efter föreställningen. Detta är en fantastisk chans att prata med dem, ta bilder och ställa frågor om deras roller och upplevelsen av att spela i "Pippi på de sju haven." Det är ett tillfälle att komma ännu närmare berättelsen och konstnärerna bakom den.

Så om du letar efter en teaterföreställning som kommer att ge dig en dos spänning, skratt och piratäventyr, då är "Pippi på de sju haven" det perfekta valet. Kom och följ med Pippi Långstrump, Kling, Klang och piraterna på en resa som du sent kommer att glömma. 

Boka dina biljetter nu och ge dig själv och din familj möjligheten att uppleva en av Astrid Lindgrens mest älskade berättelser i en helt ny och spännande tappning. Vi lovar att du kommer att lämna föreställningen med ett leende på läpparna och en känsla av äventyr i ditt hjärta. Välkommen till "Pippi på de sju haven"!

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla