bookmark 1 show style1 City date_range 25 July 2024

Chris Kläfford

CultureClub Engelholm laddar upp inför ”A night to Imagaine” med Chris Kläfford och medmusiker!

Publiken har tagit artisten Chris Kläfford från Lindesberg till sina hjärtan!


Kläfford vann Idol 2017. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som “Imagine” och “Utan dina andetag”. Just “Imagine”, från Idols slutaudition, är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Hans debutsingel “Treading Water” tog sig direkt upp på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten!


Idol-vinnaren var en av landets absolut mest populära och efterfrågade artister sommaren 2018. Han reste land och rike runt. Men han stannade inte där. På hösten gav han sig ut på en större turné: “The Imagine Tour”. Denna gång med fullt band och stor produktion. Under 2018 gjorde han över 160 spelningar! Och från det avstampet har det fortsatt. Kläfford är en högst anlitad och älskad artist i Sverige!


2019 medverkade Chris i ”Americas got Talent” där han tog sig hela vägen fram till semifinal. Hans auditions har setts av över 400 miljoner personer och bara på YouTube har hans audition över 48miljoner visningar! Under 2020-2021 låg hans fokus på att spela in kommande album och därefter spelades hans egen musik flitigt på radio och TV, bland annat hans singlar, ”Chasing Heart Aches” och ”Be Alright”.  


Under 2023 har vi fått se och höra Chris Kläfford i ett samarbete med Tennessee Tears. En perfekt match som gjort dundersuccé såväl live som hemma i TV-soffan!


Nu är det vår tur att få njuta av hans ljuva toner! Håll i hatten!

Varmt välkomna!

Insläpp från kl 19.00
Observera att husdjuren får stanna hemma den här kvällen!

Grupp- och företagsbokningar samt rullstolsplatser, kontakta oss på info@cultureclubengelholm.se

I samarbete med;
Ängelholms Kommun
Rp Nöje

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla