bookmark 6 shows style1 City date_range 18 April 2024 - 25 April 2024

I ett hus vid tidens slut

Ursula och Arne jobbar hårt för att förverkliga sina visioner. De är kära och lyckliga i sitt hus men drömmer samtidigt om ett nytt kök, ett flådigt hemmabiosystem, kanske en resa till Maldiverna och varför inte en pool? Samtidigt rör sig en märklig figur i kulisserna. Tidlös och ändå lastgammal ser figuren Ursula och Arne i sin jakt efter mer, nyare, bättre, renare och fräschare medan naturen gör sig påmind och stör deras eviga maraton. Örnar attackerar, växtlighet spirar där den inte är välkommen och värmen stiger. Den märkliga figuren har alla svar på vad som håller på att hända men kan den nå fram till Ursula och Arne i tid?

 

I ett hus vid tidens slut är en nyskriven föreställning av Helena Röhr med musik och sångtexter av Stefan Sundström. Vi bjuds både på nyskrivna låtar särskilt till den här uppsättningen och några klassiker ur Sundströms låtskatt i en ny tappning. 


Regi: Helena Röhr

Musik, sångtexter & ljuddesign: Stefan Sundström

Scenografi & kostymdesign: Hansson Sjöberg

Ljuddesign: Sebastian Aronsson

Ljusdesign: Toril Hallqvist

Maskdesign: Linda Niemenen

På scen: Joel Torstensson, Mala Kyndel, Anna Wallander & Birgitta Henriksson


Längd: 120 min inkl. paus 

Rek. ålder: 13 år och uppåt

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla