bookmark 1 show style1 City date_range 20 April 2024

Mamma Mu bland kråkor och tigrar

"Mamma Mu bland Kråkor och Tigrar" är en dramatisering av några av berättelserna ur boken Mamma Mu och Kråkan, skriven av Jujja och Tomas Wieslander.

 

Föreställningen innehåller också sång och musik av samma upphovspersoner. Vi får höra om när Kråkan flög till djungeln och såg ett pommes frites, om när Mamma Mu varit i stan och ätit upp alla blommor på gågatan – och se när Kråkan leker tiger och smyger på både Mamma Mu, bonden och ankorna. Och så får vi veta vad storkar orkar – och vilka bokstäver som blir TRAKTOR.

 

Vi får följa med Mamma Mu till biblioteket och så leker vi vipp-på-rumpan-affärn. Och naturligtvis ska vi åka tigertåg. Tuuut! Morr!

 

Rekommenderad ålder

2-9 år.

 

Biljettinformation

Föreställningens längd 40 min

Biljettpris Ordinarie 185 SEK, (inkl. serviceavgift 20 SEK)


Early Bird t.o.m. 31/1 2024 145 SEK (inkl. serviceavgift 20 SEK). 

FAMILJEBILJETT 4 st 552 SEK - Kan endast köpas på internet.


Seniorpris 145 SEK (inkl. serviceavgift 20 SEK).


Eventuellt kvarvarande biljetter säljs vid entrén till konserten. Ej återköp av köpta biljetter. 

För bokning av rullstols- och ledsagarplatser kontakta Bok- och papper i Askersund via bokhandel.askersund@telia.com Tel: 0583-711730 eller Kulturhuset Sjöängen via sjoangen@askersund.se 0583-82000.  

OBS! Det är inte tillåtet att ta med rollator och barnvagnar in i Stora salongen med tanke på säkerheten vid en eventuell utrymning. Det är därför heller inte tillåtet med rullstolar på våning 3. Bra att veta: Vid sen ankomst kan vi inte garantera platsen du bokat.

 

Kulturhuset Sjöängen har valt att införa väskförbud utifrån 
allas säkerhet. Läs mer här

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla