bookmark 1 show style1 City date_range 23 July 2024

Sommarkväll på Stora Gåsemora - Darin

Personer under 18 endast i målsmans sällskap. 
Barn under 13 gratis entré men får på grund av lagstiftning inte vistas i ladan under konserterna. 
Gården utanför ladan är däremot barnvänlig.
Rullstolsplatser bokas via mail info@monarch.se. Begränsat antal. Ledsagare gratis.


Darin kommer tillbaks till Fårö!

Vi kan se fram emot ännu en magisk konsertsommar på Stora Gåsemora och är stolta att kunna konstatera att Victor Leksell besöker Fårö 16 juli och att Darin återkommer till Birgittas gamla hölada tisdag 23 juli.
Fler artister kommer tillkännages  under kommande veckor. Förutom Victor Leksell 16 juli och Darin 23 juli  planerar vi att ha konserter 9 juli och 30 juli.

Efter succén med senaste skivan En annan jag och den efterföljande arenaturnén är faktum att Darin är en av våra allra största artister. 
Darin besökte Fårö 2018 och alla som var med kan intyga att det var en underbar kväll full av glädje, dans, hits och härlig stämning.

Monarch Music har arrangerat konserter i den gamla höladan på Stora Gåsemora gård på Fårö sedan 2011. Det har varit en fantastisk resa med helt magiska konserter av Tomas Ledin, Benjamin Ingrosso, Miss Li, Laleh, First Aid Kit, Lars Winnerbäck, Timbuktu, Miriam Bryant, Ulf Lundell, Bo Kaspers orkester,  Magnus Uggla, Veronica Maggio mfl.

Personer under 18 endast i målsmans sällskap. Barn under 13 gratis entré men får på grund av lagstiftning inte vistas i ladan under konserterna. Gården utanför ladan är däremot barnvänlig.

Rullstolsplatser bokas via mail info@monarch.se. Begränsat antal. Ledsagare gratis. 

 Är du nyfiken på vilka artister som kommer besöka Gåsemora ska du registrera dig på vårt nyhetsbrev där får du all information före alla andra och förtur vid biljettsläpp. Självklart bör du även kolla in våra sociala medier Facebook och Insta

Nortic använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats och för statistik- och marknadsföringsändamål. Genom att fortsätta förutsätter vi att du godkänner användningen av dina uppgifter enligt vår Cookie- och Dataskyddspolicy

Mer information
Godkänn nödvändiga Godkänn alla